Europa League: Με μαύρα περιβραχιόνια κι ενός λεπτού σιγή Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τίμησαν τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στη σκιά του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Μάντσεστερ, η Στοκχόλμη φιλοξενεί τον τελικό του Europa League. Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρώνται για το έπαθλο αλλά και τη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ο 46ος τελικός του "αναβαθμισμένου UEFA" θα στείλει το νικητή στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης, με τη Γιουνάιτεντ να "καίγεται" περισσότερο, αφού δεν θα μπορεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Champions League, ούτε μέσω προκριματικών, όπως ο Άγιαξ.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες  για 5η φορά σε μία Ευρωπαϊκή διοργάνωση, με την προϊστορία να έχει απόλυτη ισορροπία και 2 νίκες για κάθε σύλλογο. Είναι η αναμέτρηση της πιο νεανικής ομάδας στην Ευρώπη με μ.ο. τα 22 χρόνια (!) απέναντι στον προπονητή των τελικών Ζοσέ Μουρίνιο.

Τίμησαν τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ

Οι δυο φιναλίστ του αποψινού τελικού του Europa League, θέλησαν να τιμήσουν τα  θύματα της τρομοκρατικής  επίθεσης στο Μάντσεστερ.

Τόσο λοιπόν οι παίκτες του  Άγιαξ, όσο και της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φόρεσαν  μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν από τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top