Αγώνας του…κ@@ου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας! ΦΩΤΟ

Με τα παντελόνια κάτω οπαδός της ΑΕΚ

Αγώνας του…κ@@ου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας! ΦΩΤΟ

Σοβαρά επεισόδια έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Τα…στρατόπεδα στα οποία χωρίστηκαν οι οπαδοί είναι, συνολικά, 3: οπαδοί της ΑΕΚ κατά αστυνομικών, οπαδοί ΠΑΟΚ επίσης κατά αστυνομικών και, τελικά, οπαδοί ΑΕΚ εναντίον οπαδών ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί συνεπλάκησαν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν τραυματίες και συλλήψεις ενώ το γήπεδο έγινε γης μαδιάμ. Ένας αγώνας που η ΕΠΟ είχε χαρακτηρίσει «γιορτή του ποδοσφαίρου», αμαυρώθηκε για ακόμα μια φορά από σοβαρά επεισόδια και, πλέον, χαρακτηρίζεται «αγώνας ντροπής».

Οι φωτογραφίες αυτές που δόθηκαν, μεταξύ άλλων, στη δημοσιότητα, εμπνέουν τους απανταχού φιλάθλους να χαρακτηρίσουν περαιτέρω τον τελικό του κυπέλλου.

Ο οπαδός που…αποκαλύφθηκε είναι της ΑΕΚ, ενώ τα κατεβασμένα παντελόνια είναι το αποτέλεσμα του «πολέμου» με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και με την αστυνομία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η άδεια για την πραγματοποίηση του εν λόγω αγώνα έγινε μετά από πίεση στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top