Η Τσέλσι προκρίθηκε για 12η φορά στην ιστορία της σε τελικό του FA CUP

Η Φιορεντίνα νίκησε με 5-4 την Ίντερ σε ένα συγκλονιστικό ματς

Τι κι αν η Τότεναμ η οποία βρίσκεται στο κατόπι της Τσέλσι στο πρωτάθλημα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, οι Μπλε ήταν τελικά αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στον τελικό του FA Cup.

Ο Γουίλιαμ στο πέντε και στο 43 με πέναλτι έδωσε  δύο φορές το προβάδισμα  στην ομάδα του στο πρώτο μέρος, αλλά τα σπιρούνια ισοφάρισαν ισάριθμες  φορές με τον Κέιν στο 18 και τον Αλί στο 52.

Στο 75 ο Αζάρ λίγα λεπτα μετα την είσοδο του στο γήπεδο έκανε το 3-2, ενώ το τελικό 4-2 για την τσέλσι διαμόρφωσε ο Μάιτς πέντε λεπτά αργότερα. Στην Φλωρεντία η Φιορεντίνα προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Βεσίνο στο 23, αλλα η Ιντερ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Πέρισιστς στο 29 και πήρε το προβάδισμα με τον Ικάρντι στο 34.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Αστόρι στο 62 και επανάκτησαν το προβάδισμα στο σκορ με τον Βεσίνο στο 64. έξι λεπτά αργότερα ο Μπαμπακάρ έκανε το 4-2, ενώ στο 79 ο ίδιος έδιωκε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδα τους. η Ίντερ όμως δεν είχε καταθέσει τα όπλα. Μείωσε σε 5-3 με τον Ικάρντι στο 88, με τον αρχηγό της Ίντερ να πετυχαίνει και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του ματς για το 5-4.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top