Ξέσπασε κατά της UEFA ο Παπασταθόπουλος: «Πρέπει να καταλάβουν πως δεν είμαστε ζώα»

«Είμαστε άνθρωποι που έχουν οικογένειες και παιδιά στο σπίτι» είπε ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής

Ξέσπασε κατά της UEFA ο Παπασταθόπουλος: «Πρέπει να καταλάβουν πως δεν είμαστε ζώα»

Έξω φρενών με την απόφαση της UEFA να διεξαχθεί το ματς μία μέρα μετά τις εκρήξεις που έγιναν στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ντόρτμουντ στο  «Signal Iduna» που είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι ο Μάρκ Μπάρτρα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός λίγο μετά το τέλος του αγώνα στον οποίο η Ντόρτμουντ έχασε 2-3 από την Μονακό, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μιλώντας στο  ESPN.

«Καταρχήν είμαι χαρούμενος επειδή είμαι ζωντανός. Ήταν η πιο δύσκολη μέρα στη ζωή μου και εύχομαι κανείς να μην ζήσει μία ημέρα σαν και αυτή. Μετά από αυτά που συνέβησαν χθες (σ.σ: προχθές) δεν είχα χώρο μέσα στο μυαλό μου για να σκεφτώ το παιχνίδι. Αυτοί στην UEFA πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ζώα. Είμαστε άνθρωποι που έχουν οικογένειες και παιδιά στο σπίτι. Και δεν είμαστε ζώα. Είμαι χαρούμενος επειδή όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είναι ζωντανοί» είπε φανερά στενοχωρημένος και πρόσθεσε:

«Ο χρόνος είναι σημαντικός για να  ξεπεραστεί κάτι σαν αυτό. Οι παίκτες χρειάζονταν μια μέρα ακόμα για να συνέλθουν από την επίθεση, γιατί ήταν σοκαρισμένοι. Είμαστε άνθρωποι και αυτό που έγινε μας επηρέασε. Τώρα θέλουμε να επικεντρωθούμε για την επίτευξη του στόχου, να παίξουμε στα ημιτελικά. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top