Τι ζήτησε η Ντόρτμουντ από αυτούς που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Τετάρτης

«Πρέπει όλοι να βοηθήσουν την ομάδα να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνάει» ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου

Τι ζήτησε η Ντόρτμουντ από αυτούς που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Τετάρτης

Λίγες ώρες μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι ο Μαρκ Μπάρτρα και οι υπόλοιποι παίκτες να ζήσουν τον τρόμο, η γερμανική ομάδα ζήτησε την συμπαράσταση των οπαδών της αλλά και όλων αυτών που θα  βρεθούν την Μεγάλη Τετάρτη στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα Μονακό- Ντόρτμουντ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου Χανς Γιοακίμ Βάτσκε, έγραψε στο facebook της ομάδας!

«Η οικογένεια της Ντόρτμουντ ήταν ανέκαθεν ισχυρή όταν έπρεπε ν' αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Όμως, η πιο πρόσφατη είναι η δυσκολότερη των τελευταίων δεκαετιών. Και είμαι σίγουρος πως η Ντόρτμουντ είναι πιο δυνατή και δεμένη όσο ποτέ ξανά!

Απόψε, δεν παίζουμε μόνο για εμάς. Παίζουμε για όλους. Είτε είναι οπαδοί της Ντόρτμουντ, της Μπάγερν, τη Σάλκε. Θέλουμε να δείξουμε ότι η τρομοκρατία και το μίσος δεν επιτρέπεται να καθορίσει τις πράξεις μας. Ασφαλώς, παίζουμε και για τον Μαρκ Μπάρτρα.

Ζητούμε απ' όλους τους φίλους μας να δίνουν ενέργεια για 90 λεπτά. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν την ομάδα να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη κατάσταση πολύ γρήγορα».

Η γερμανική ομάδα περνάει δύσκολες στιγμές όμως παλεύει για να τις αντιμετωπίσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top