Champions League: Στα προημιτελικά χωρίς να ιδρώσει η Ατλέτικο

Οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε έμειναν στο 0-0 απέναντι στους Γερμανούς στο «Βιθέντε Καλντερόν»

Champions League: Στα προημιτελικά χωρίς να ιδρώσει η Ατλέτικο

Το 4-2 στην «Μπάι Αρένα» αποτελούσε ισχυρότατο εχέγγυο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που το αξιοποίησε για να φτάσει στην πρόκριση απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και την είσοδό της στις οκτώ καλύτερες ομάδες του φετινού Champions League.

Οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε έμειναν απόψε στο 0-0 απέναντι στους Γερμανούς στο «Βιθέντε Καλντερόν», αυτό όμως ουδόλως τους ενόχλησε, αφού η δουλειά είχε γίνει από το πρώτο παιχνίδι. Οι «ασπιρίνες» έπαιξαν καλύτερα συγκριτικά με το ματς στο γήπεδό τους, ήταν πιο ανταγωνιστικοί, αλλά δεν κατόρθωσαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το κίνητρο για να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Κορκούτ είχε καλές ευκαιρίες με τους Φόλαντ (4΄) και «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες (22΄, 41΄), ενώ η Ατλέτικο απείλησε προς το τέλος του 45λεπτου με τον Κορέα (38΄) και τον Κόκε (40΄).

Στην επανάληψη ο Όμπλακ ύψωσε το ανάστημά του σε μια απίστευτη φάση στο 68΄, κάνοντας τριπλή απόκρουση (!) στην προσπάθεια του Μπραντ αρχικά και στη συνέχεια στις δύο του Φόλαντ, για να σουτάρει στο τέλος ελάχιστα άουτ ο Τσιτσαρίτο!

 

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χιμένες, Γκαϊτάν - Γεβντάι, Μπαουμγκάρντλινγκερ

Οι ενδεκάδες:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Βρσάλικο, Γοδίν, Χιμένες, Λούκας Ερνάντεθ, Σαούλ, Τομάς, Κόκε, Καράσκο (71΄ Σάβιτς), Γκριζμάν, Κορέα (65΄ Γκαϊτάν).

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Ταϊφούν Κορκούτ): Λένο, Χίλμπερτ, Γεβντάι, Ντράγκοβιτς, Γουέντελ, Μπαουμγκάρντλινγκερ, Καμπλ, Μπελαραμπί, Φόλαντ (88΄ Αράνγκις), Μπραντ (78΄ Μπέιλι), Χαβιέρ Ερνάντες (81΄ Μεχμέντι).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top