Ξεκινά και πάλι το πρωτάθλημα- ο Σταύρος Τριτσώνης ο νέος αρχιδιαιτητής

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ

Ξεκινά και πάλι το πρωτάθλημα- ο Σταύρος Τριτσώνης ο νέος αρχιδιαιτητής

​Καλά είναι τα νέα για τους λάτρεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού τα ελληνικά πρωταθλήματα που μετά την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, είχαν «παγώσει», ξεκινούν ξανά στις 22-11.

Η ΕΠΟ, στη συνεδρίαση που έκανε το βράδυ της Πέμπτης εξέλεξε για νέο αρχιδιαιτητή τον Σταύρο Τριτσώνη, ενώ ένας από τους βοηθούς του θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης.

Έτσι την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό και μετά θα ακολουθήσουν και άλλα πρωταθλήματα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΠΟ

Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις.
Ο κ. Σταύρος Τριτσώνης διορίστηκε Προεδρεύων της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και θα εκτελεί χρέη Προέδρου της έως της οριστικής συγκρότησης της σύνθεσης Κ.Ε.Δ.
Μέλος της Κ.Ε.Δ. διορίστηκε ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης .
Αύριο, 18 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν των εισηγήσεων του κ. Στ. Τριτσώνη, θα ανακοινωθούν και τα λοιπά μέλη και οι συνεργάτες της νέας Κ.Ε.Δ., και η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντίστοιχη έγκριση του διορισμού τους.
Ο Προεδρεύων τη νέα Κ.Ε.Δ. δεν αποτελεί μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.
Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα στελέχωσης της Κ.Ε.Δ., περιλαμβανομένων και των παραπάνω διορισμών, ρυθμίζονται από τη FIFA και αποκλειστικός αρμόδιος για αυτά είναι ο κ. Κ. Κουτσοκούμνης.
Επικυρώθηκαν, κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης από την FIFA/UEFA, οι νέες διατάξεις που τροποποιούν άρθρα του υφιστάμενου κανονισμού διαιτησίας της Ε.Π.Ο.
Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 επαναρχίζουν όλες οι εθνικές διοργανώσεις, που είχαν διακοπεί με απόφαση της ΠΔΕ, μετά την πυρκαγιά στην οικία του κ. Γ.Μπίκα.
Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα συγκληθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε.
Εγκρίθηκε η διοργάνωση σχολής προπονητών από την ΕΠΣ Μακεδονίας (UEFA B & UEFA C) και σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας από την ΕΠΣ Λέσβου”.





Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top