Κρίσιμες επαφές FIFA - ΕΠΟ για τo μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου

O εκπρόσωπος της FIFA Κώστας Κουτσοκούμνης θα συναντηθεί με τον Σταύρο Κοντονή

Κρίσιμες επαφές FIFA - ΕΠΟ για τo μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου
Στα γραφεία της ΕΠΟ έφτασε λίγο μετά τις 10:30 εκπρόσωπος της FIFA, Κώστας Κουτσοκούμνης, μαζί με έναν συνεργάτη του και δύο εκπροσώπους της UEFA, εκεί τους περίμενε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Παυσανίας Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσοκούμνης θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, η οποία αναμένεται να κρατήσει λίγο, αφού στις 12:00 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Στη συνέχεια, την Τρίτη θα υπάρξει η συνάντηση το ισχυρού άντρα της κυπριακής ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους των ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κοντονής αναμένεται να ενημερώσει την αντιπροσωπεία των συνομοσπονδιών (FIFA και UEFA) για τα προβλήματα που υπάρχουν με τη νυν διοίκηση της ΕΠΟ και να ξεκαθαρίσει πως παραμένει ανυποχώρητος στη θέση του να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, εκτός αν γίνουν δύο πράγματα: Να ανακαλέσει η Ομοσπονδία την απόφασή της να αλλάξει τη σύνθεση της επιτροπής δεοντολογίας και να εφαρμοστεί πιστά το «ισπανικό μοντέλο» στη διαιτησία.

Την ίδια στιγμή, η πλευρά της ΕΠΟ ζητάει να ασκηθεί πίεση στον Υφυπουργό, προκειμένου να μην εκδώσει διαπιστωτική πράξη, που θα κηρύσσει έκπτωτα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ που παραπέμπονται σε δίκη για κακουργηματική απιστία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top