Κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ για τη αποφυγή του Grexit

Στις 12.00 το μεσημέρι

Κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ για τη αποφυγή του Grexit
Η προθεσμία που έχει δώσει η FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο να «συμμορφωθεί», προκειμένου να μην επιβάλει τον διεθνή αποκλεισμό του, μπορεί να εκπνέει την Παρασκευή, ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη μέρα, καθώς στις 12.00 το μεσημέρι διεξάγεται το έκτακτο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της κυπριακής Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή πριν από την παρουσία του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα ζητήσει την εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΠΟ στον κώδικα δεοντολογίας, να μπορεί δηλαδή η Επιτροπή Δεοντολογίας να εξετάζει υποθέσεις που αφορούν αδικήματα που τελέστηκαν πριν το καλοκαίρι του 2015, όταν δηλαδή και συστάθηκε η συγκεκριμένη Επιτροπή.

Με αυτό τον τρόπο θα έχει τη δύναμη να καθαιρέσει από τις θέσεις τους αρκετά πρόσωπα της ΕΠΟ που εμπλέκονται στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και την κάρτα υγείας.

Σε αντίθετη περίπτωση ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής είναι αποφασισμένος να επέμβει με τροπολογία-εξπρές στα διοικητικά της ΕΠΟ και να απομακρύνει όσους διώκονται ποινικά, ενώ μπορεί να υπάρξει και τροπολογία για ένταξη της Ομοσπονδίας στο ενιαίο μισθολόγιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top