Με την «βούλα» στον ΠΑΟΚ ο Γκόικο Τσίμιροτ

Υπέγραψε για τρία χρόνια

Με την «βούλα» στον ΠΑΟΚ ο Γκόικο Τσίμιροτ

​Παίκτης του ΠΑΟΚ και επισήμως είναι από το απόγευμα της Δευτέρας ο Γκόικο Τσίμιροτ, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα!

Ο διεθνής Βόσνιος μέσος πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ θα φοράει τον αριθμό 16.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γκόικο Τσίμιροτ από την Σαράγεβο. Ο 22χρονος διεθνής Βόσνιος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Λέοταρ, ομάδα της πόλης που γεννήθηκε, το Τρέμπινιε. Το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα ήρθε το 2010, πριν καν ενηλικιωθεί, σε ένα ματς με τη Σιρόκι Μπρίγιεκ.

Η ανέλιξή του ήταν ραγδαία κι έπειτα από 47 εμφανίσεις και τρία γκολ, ο Γκόικο αποχαιρέτησε τον αδερφό του, ο οποίος ακόμα αγωνίζεται στην ��έοταρ και έφυγε για την Σαράγεβο, όπου καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος.

Ο Τσίμιροτ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Είναι αυτό που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αποκαλείται μέσος box to box.

Οι εμφανίσεις του με τη Σαράγεβο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (έχει παίξει αντίπαλος και με τον Ατρόμητο) προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και οδήγησαν στην κλήση του στην Εθνική Βοσνίας με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 16.11.2014 στον αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2016 κόντρα στο Ισραήλ. Ο Τσίμιροτ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 16.

Μάλιστα την είδηση της υπογραφής του νέου του συμβολαίου είχαν προλάβει να την ανακοινώσουν οι Βόσνιοι μέσω μίας φωτογραφίας του παίκτη από τα γραφεία της Τούμπας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top