Γοδίν για την χειρονομία του Χάρα: «Ελπίζω να υπάρξει τιμωρία»

"Πονάει, αλλά πρέπει ��α το ξεπεράσουμε''

Γοδίν για την χειρονομία του Χάρα: «Ελπίζω να υπάρξει τιμωρία»

Σάλο έχει προκαλέσει η άσεμνη χειρονομία του Χάρα στον Καβάνι στ�� ματς της Χιλής με την Ουρουγουάη, στο Κόπα Αμέρικα. Ο αρχηγός της Ουρουγουάης, Ντιέγο Γοδίν μίλησε με σκληρή γλώσσα για την διαιτησία.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε και είμαστε περήφανοι για την Ουρουγουάη. Δεν τα καταφέραμε να προκριθούμε για προφανείς λόγους. Ο διαιτητής σίγουρα επηρέασε το αποτέλεσμα, με τις κόκκινες στον Καβάνι και στον Φουσίλε. Θα ήθελα πολύ να δω τι θα γινόταν αν παίζαμε 11 εναντίον 11. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το δεχθούμε. Πονάει, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε».

Για την χειρονομία ��ου Χάρα: «Πέρα από την λεκτική πρόκληση, το πιο θλιβερό είναι το μέρος που του έβαλε το δάχτυλο. Αυτό το είδε όλος ο κόσμος. Ο Έντι ούτε τον προκάλεσε, ούτε ξεκίνησε κάτι πρώτος. Το μόνο που έκανε στη συνέχεια ήταν να του σπρώξει το χέρι και να τον ακουμπήσει στο πρόσωπο και ο διαιτητής τον απέβαλε. Περιμένω από την CONMEBOL να αναλάβει δράση, όπως η FIFA έκανε με τον Σουάρες στο Μουντιάλ. Ελπίζω να υπάρξει τιμωρία».

Για το αν πιστεύει πως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση της διαιτησίας στη Χιλή: «Αν σκεφτόμασταν ότι θέλουν να δώσουν το τρόπαιο στη Χιλή, δεν θα κατεβαίναμε καν να παίξουμε. Αλλά η αλήθεια είναι πως έγιναν πράγματα περίεργα. Τα είδε όλος ο κόσμος, αλλά όχι οι Χιλιανοί που ήταν ευχαριστημένοι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top