Tριπλός περιοριστικός όρος στον Γιώργο Σαρρή

Για την "εγκληματική οργάνωση" στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Tριπλός περιοριστικός όρος στον Γιώργο Σαρρή

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, πέρασε το πρωί της Τετάρτης (17/06) το κατώφλι του γραφείου του Γιώργου Ανδρεάδη και απολογείται αναφορικά με τη φερόμενη "εγκληματική οργάνωση" στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ αντιμετωπίζει κατηγορίες για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

��πειτα από μια διακοπή, απολογία συνεχίστηκε. Πάντως κατά τη διάρκεια της διακοπής, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Σαρρής μιλώντας σε πηγαδάκια έλεγε πως «είναι στημένη η υπόθεση», ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Γιώργο Ανδρεάδη.

Λίγα λεπτά πριν από τις 16.00 αποχώρησε από το γραφείο του Ανδρέαδη και έφυγε από την Ευελπίδων χωρίς να κάνει δηλώσεις. Όπως έγινε γνωστό του επιβλήθηκε τριπλός περιοριστικός όρος, όπως και στον Κουρίδη. Δηλαδή απαγόρευση ενασχόλησης με το άθλημα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 50.000 ευρώ!


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top