Πλώρη για το Europa League ο Αστέρας με «λευκή ισοπαλία»

Στο 0 - 0 έμεινε ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό

Πλώρη για το Europa League ο Αστέρας με «λευκή ισοπαλία»

​Έναν πολύτιμο βαθμό πήρε ο Αστέρας Τρίπολης μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα πλέι οφ της Super League, καθώς ο αγώνας έληξε 0 – 0.

Ο Παναθηναϊκός, μετά και τη δεύτερη νίκη του επί του ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, έχει «καπαρώσει» την πρώτη θέση και την έξοδό του στο Champions League, ενώ η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται πλέον μία «ανάσα» από τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League.

2305511 (800x602).jpg

To «τριφύλλι» έπαιξε χαλαρά και, μάλιστα, ήταν ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ στον οποίο δεν σκόραρε, την ώρα που ο Αστέρας προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να βρει τα δίχτυα.

Στο 34' σημειώθηκε μικρή ένταση στη Λεωφόρο, ύστερα από μαρκάρισμα του Νάνο πάνω στον Γιαννιώτα, ο οποίος μάτωσε όταν ο Λαγός άθελά του τον χτύπησε με το γόνατο στο πρόσωπο!

2305519 (800x469).jpg

Ο Αστέρας έφτασε έτσι στους 7 βαθμούς (15 ο Παναθηναϊκός), τρεις περισσότερους από τον ΠΑΟΚ, που παίζει σε λίγη ώρα με τον Aτρόμητο, οπότε η δεύτερη θέση θα κριθεί την έκτη και τελευταία αγωνιστική, την Κυριακή που μας έρχεται, με την ομάδα της Τρίπολης να φιλοξενεί τον «δικέφαλο».


Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (81'Νίνης), Μπεργκ, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Δώνης (60'Ζέκα), Ταυλαρίδης, Νάνο, Μαυρίας (68'Καρέλης)

Αστέρας Τρίπολης:Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Αλόκο, Νίκο (66'Μουκάμ), Σκουρτάι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας (89' Παπαχρήστος), Γιαννιώτας (60'Ρόλε)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top