Εξοφλήθηκαν τα χρέη του ΠΑΟΚ: Αποθέωση για Σαββίδη στην εφορία

Δείτε το βίντεο από την επίσημη σελίδα του Δικεφάλου του Βορρά

Εξοφλήθηκαν τα χρέη του ΠΑΟΚ: Αποθέωση για Σαββίδη στην εφορία

Ο Ιβάν Σαββίδης όπως σας ενημερώσαμε από το star.gr, πλήρωσε μέσω τραπέζης το οφειλόμενο ποσό των 10,8 εκ. ευρώ και έβαλε τέλος στον οικονομικό "βραχνά" συλλόγου.

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έφτασε συνοδευόμενος από την υπεύθυνη οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μαρία Γκοντσάρεβα στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και εκεί τον περίμεναν οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι τον αποθεώσαν.

"Θέλω να πω δύο κουβέντες. Μόλις τώρα δώσαμε στην Εφορία τα έγγραφα που βεβαιώνουν την πληρωμή. Έχουμε πληρώσει και πλέον βάλαμε τέλος στα χρέη. Από σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός. Θέλω να συγχαρώ όλους εμάς και να πω σε όσους πιστεύαν αλλά και τους δύσπιστους ότι ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα σωστός και προς την Εφορία και προς τους δανειστές του. Έχουμε απελευθερώσει τον εαυτό μας απ΄αυτό το βάρος. Τώρα με προσοχή και περισυλλογή θα κάνουμε βήμα βήμα την αλλαγή συστήματος του ΠΑΟΚ, θα παρουσιάσουμε τη νέα στρατηγική και θα προχωρήσουμε μπροστά. Έχουμε μπροστά μας μεγάλες υποθέσεις και είμαι ικανοποιημένος που μπορώ να υλοποιήσω τις σκέψεις μου. Ήταν θέμα αρχής για εμένα. Θα μπορούσαμε να πέσουμε κατηγορία και να μην πληρώσουμε τίποτα. Αυτή θα ήταν η οικονομικά πιο συμφέρουσα λύση, και θα έπαιρνε σχεδόν τον ίδιο χρόνο, αλλά δεν ήθελα σε καμία περίπτωση στην ιστορία του ΠΑΟΚ να υπάρχει μαύρη κοιλίδα. Και πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια της δικής μου παρουσίας στην ομάδα. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει τα πάντα, ότι χρωστάει".

Δείτε το βίντεο από την επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top