Αντιμέτωπος με τον αποκλεισμό ο Παναθηναϊκός: έχασε από την Άλμπα!

Ήττα 66 - 68 στον κρίσιμο αγώνα για την Ευρωλίγκα και... τελικός στο Βελιγράδι

Αντιμέτωπος με τον αποκλεισμό ο Παναθηναϊκός: έχασε από την Άλμπα!

Με μόλις δύο πόντους διαφορά επέτρεψε ο Παναθηναϊκός στην Άλμπα Βερολίνου να τον κερδίσει μέσα στο ΟΑΚΑ: η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 66 - 68 και, πλέον, κινδυνεύει να αποκλειστεί από τη συνέχεια της Ευρωλίγκα!

Η άμυνα ήταν αυτή που κυρίως «πρόδωσε» τον Παναθηναϊκό, που στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε κυριαρχήσει. Η καλή εικόνα χάλασε στο δεύτερο μέρος, παρά τις προσπάθειες των Σλότερ και Διαμαντίδη, με τους Γερμανούς να παίρνουν το προβάδισμα στο 37ο λεπτό και να το διατηρούν στο +2 μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Στην τελευταία επίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Σλότερ, ο οποίος όμως δεν βρήκε τον στόχο, με το αποτέλεσμα να μένει ως έχει, αφού ο ΜακΛιν αστόχησε στις δύο βολές που εκτέλεσε με 1'' να μένει για το τέλος.

Στο παιχνίδι ξεχώρισαν ο Διαμαντίδης με 18 πόντους και 4/5 τρίποντα, καθώς και οι Φώτσης και Σλότερ με 12, ενώ από την Άλμπα οι Ρένφροε και Ρέντινγκ με 16 και 14 πόντους, αντίστοιχα.

Πλέον, ο Παναθηναϊκος βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου, με τους Γερμανούς πέμπτους, αφού υστερούν στην ισοβαθμία. Αυτό σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θέλει πάση θυσία τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική, στις 19 Απριλίου, στο Βελιγράδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς, αν χάσει και η Άλμπα κερδίσει την Μακάμπι, τότε ��ροκρίνεται αυτή στα προημιτελικά.

Τα δεκάλεπτα: 21 - 23, 40 - 33, 55 - 46, 66 - 68

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ντούσκο Ιβάνοβιτς): Σλότερ 12, Γιάνκοβιτς 6, Φώτσης 12 (2), Νέλσον 3, Παππάς, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 18 (4), Γκιστ 4, Μπατίστα 11, Μπλουμς

Άλμπα Βερολίνου (Σάσα Ομπράντοβιτς): Τζίφεϊ 3, Κινγκ 5 (1), Τάμπου 3 (1), Βάργκας, Μπάνιτς 4, Ρέντινγκ 14 (2), Γουλφαρθ, Ρένφρο 16 (2), Χάμοντς 8 (2), Μακ Λιν 11, Ραντόσεβιτς 4

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top