Ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το ποδόσφαιρο

Για την επανέναρξη ή μη του πρωταθλήματος της Super League

Ευρεία  σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το ποδόσφαιρο

H σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς θα αποφασιστεί αν γίνει επανέναρξη ή μη του πρωταθλήματος της Super League.

Για τις 11.00 έχει πρωταγωνιστεί ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία και των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Δικαιοσύνης και Επικρατείας. Το μεσημέρι (15:00) θα ακολουθήσει συνάντηση του κ.Κοντονή με τα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτά που αποφασίστηκαν στο ΔΣ της Λίγκας τη Δευτέρα (02/03), αλλά και όσα φέρονται να ειπώθηκαν στη συνάντηση Κοντονή, Μαρινάκη, Αλαφούζου την Τρίτη (03/03), δείχνουν πως πιθανότατα θα υπάρξει το «ΟΚ» για να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο αν δεν διεξαχθεί η συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού με τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο υφυπουργός Αθλητισμού θα περιμένει να δει εγγράφως δεσμεύσεις από τη Super League για τα μέτρα κατά της βίας, ενώ φέρεται να έχει ζητήσει τη συγκατάθεση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για να δώσει το πράσινο φως και να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top