Κοντονής: «Δεν εξαντλήθηκε η παρέμβαση της κυβέρνησης»

Σχετικά με την αναβολή της 26ης αγωνιστική της Super League, για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφασή του να αναβάλλει την 26η αγωνιστική της Super League, για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η απόφαση για αναβολή διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος της Super League ελήφθη μετά από εισηγήσεις της ΕΛΑΣ και της ΔΕΑΒ για λόγους αποτροπής σοβαρής διατάραξης της Δημόσιας Τάξης, όπως ο νόμος ορίζει, αφού όπως τονίστηκε μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ήταν αδύνατον να διεξαχθούν ποδοσφαιρικοί αγώνες.

Έχουμε επίγνωση ότι η απόφαση της αναβολής δεν αποτελεί το μέσο για την πάταξη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους και αν ως τέτοιο ορισμένοι προσπαθούν να το παρουσιάσουν, λανθασμένα ερμηνεύουν την απόφαση που ελήφθη.

Ο νόμος πλην της παραπάνω ενέργειας δεν αφήνει κανένα άλλο περιθώριο στην εκτελεστική εξουσία να δράσει. Γι’ αυτό τονίσαμε ότι θα υπάρξει άμεσα νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα παρέχεται η δυνατότητα στην πολιτική ηγεσία να παρεμβαίνει αυτοδυνάμως, όπως στις προγραμματικές δηλώσεις έχουμε αναφέρ��ι.

Ας μην προτρέχουν λοιπόν ορισμένοι και ας μη φαντάζονται άλλοι, ότι η παρέμβαση της κυβέρνησης εξαντλήθηκε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σταύρος Κοντονής: Ας μείνουν εκτός Ευρώπης οι ομάδες

Κοντονής: Η απόφαση της κυβέρνησης να παταχθεί η βία στα γήπεδα είναι οριστική και αμετάκλητη


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top