Σταύρος Κοντονής: Ας μείνουν εκτός Ευρώπης οι ομάδες

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα λάβει όλα τα μέτρα για να εξαφανιστεί η βία από τα ελληνικά γήπεδα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής εμφανίστηκε αποφασισμένος να λάβει όλα τα μέτρα, ώστε να εξαφανιστεί η βία από τα ελληνικά γήπεδα.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» τόνισε: «Το κλίμα είναι πάρα πολύ κακό και πυροδοτείται δυστυχώς και από ενέργειες εκτός αγωνιστικών χώρων. Είδαμε προχθές, να συμπλέκονται παράγοντες του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου που διοργανώνει το ποδόσφαιρο. Αν οπαδοί βλέπουν αυτή την εικόνα, μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι βάζουν στο μυαλό τους».

Κλείνοντας υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο, η νομοθετική δυνατότητα, να κ��νουμε τίποτε άλλο από αυτό που κάναμε. Αυτό που κάναμε ήταν το μέγιστο, για να αντιληφθείτε τι σαθρό νομικό σύστημα είναι αυτό που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν δίνει καμία δυνατότητα στην κυβέρνηση να παρέμβει. Η κυβέρνηση αν δεν νομοθετήσει δεν μπορεί να βοηθήσει. Δεν θα ολιγωρήσουμε ούτε στιγμή, ούτε θα δεχθούμε απειλές και εκβιασμούς του τύπου, αν επέμβετε θα απαγορευθούν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν στο εξωτερικό. Να απαγορευθούν, δεν μας ενδιαφέρει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top