Προκρίθηκαν στους «8» Ναδάλ, Σαράποβα, Χάλεπ και Κύργιος

Στο Australian Open

Προκρίθηκαν στους «8» Ναδάλ, Σαράποβα, Χάλεπ και Κύργιος

O Ράφα Ναδάλ κατάφερε να προκριθεί στους «8» του Australian Οpen στη Μελβούρνη αφού νίκησε τον Κέβιν Αντερσον με 3-0 σετ (7-5, 6-1, 6-4.)

Στη συνέχεια θα συναντήσει τον Τόμας Μπέρντιχ, που την ίδια ώρα κέρδισε τον Μπέρναρντ Τόμιτς με 6-2, 7-6 (3), 6-2.

Ο Ισπανός σταρ ήταν πολύ καλός στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και για πρώτη φορά μετά από καιρό, πέρασε αρκετή ώρα στο γήπεδο χωρίς να συναντήσει δυσκολίες με το σώμα του και πτώση στην απόδοσή του.

Εντυπωσιακή η Σαράποβα

Η Μαρία Σαράποβα νίκησε άνετα την Κινέζα, Σουάι Πενγκ, με 6-3, 6-0, έπειτα από 1 ώρα και 15 λεπτά, εξασφαλίζοντας άνετα το εισιτήριο για τις «8».

Εκεί η Ρωσίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Καναδή, Εουτζενί Μπουσάρ, η οποία νίκησε δύσκολα την Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου με 6-1, 5-7, 6-2.

σαρα.jpg


Εύκολα και η Χάλεπ

Η Σιμόνα Χάλεπ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, νίκησε την Γιανίνα Βικμάγιερ με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του
Open της Αυστραλίας.

Η 23χρονη Ρουμάνα προκρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στα προημιτελικά του τουρνουά, κερδίζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της την Βικμάγιερ, μετά από τρεις ήττες.

χαλε.jpg

Εκπληκτικός ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος έβαλε τα δυνατά του και κατάφερε να επικρατήσει του Αντρέα Σέπι με 3-2 σετ (5-7, 4-6, 6-3, 7-6 (5), 8-6), στη φάση των «16» του Australian Open.

Στα προημιτελικά, ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Αντι Μάρεϊ, οποίος απέκλεισε με 3-1 σετ (6-4, 6-7, 6-3, 7-5) τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

κυρ.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top