Ολοκληρώνεται η 20ή αγωνιστική στη Super League σε Χανιά και Αγρίνιο

Σημαντικά ντέρμπι

Ολοκληρώνεται η 20ή αγωνιστική στη Super League  σε Χανιά και Αγρίνιο

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε Αγρίνιο και Χανιά, καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, στις 17.15 ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στην Αιτωλοακαρνανία και ο νικητής έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι στην πρώτη πεντάδα στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Την αποστολή Παναιτωλικού αποτελούν οι, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Λαζάρ, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου και Φωτάκης.

Η αποστολή του Ατρόμητου αποτελείται από τους Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδη, Νάστο, Κούρο, Μπάλλα, Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Δημούτσο, Κατσουράνη, Μπρίτο, Ούμπιντες, Γεωργίου, Παπάζογλου, Αγκουαζί και Γκαρσία.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 19.30, ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί στα Περιβόλια τον Εργοτέλη, που «καίγεται» για τη νίκη καθώς με 12 βαθμούς είναι προτελευταίος.

Η αποστολή του Πλατανιά αποτελείτ��ι από τους: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ολιμπά, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη και Φιγκέιρα.

Ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί με τους Σαράνοφ, Καβουσάκη, Λουβιόν, Γκέντσογλου, Πίτσο, Φίντελεφ, Λυκογιάννη, Τζανακάκη, Ρέντζα, Κοζορώνη, Μπουρσέλη, Καζναφέρη, Γιουσούφ, Λεονάρντο, Καλέ, Χαντί και Παμλίδη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top