Χειροπέδες στον πατέρα του Φ. Άντερσον: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Σκότωσε έναν άνδρα και μια γυναίκα

Χειροπέδες στον πατέρα του Φ. Άντερσον: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Μπλεξίματα έχει η οικογένεια του Φελίπε Άντερσον και συγκεκριμένα ο πατέρας του, ο οποίος κατη��ορείται για ανθρωποκτονία.

Οι άνδρες της Αστυνομίας, συνέλαβαν τον Σεμπαστιάο Τομέ Γκόμεζ, με την κατηγορία της διπλής δολοφονίας από πρόθεση, καθώς φέρεται να προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα στη Σάντα Μαρία, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Λάτσιο, σκότωσε τον 30χρονο Μπρούνο Σάντος Σίλβα και την 61χρονη Νοέμια Καλντέιρα Γκόμεζ.

Το θλιβερό αυτό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο φερόμενος ως δράστης είδε τον άνδρα μαζί με την 61χρονη γυναίκα, με την οποία διατηρούσαν δεσμό. Τότε, ο Σεμπαστιάο Γκόμεζ «έχασε» τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω στο ποδήλατο που οδηγούσε ο Μπρούνο Σίλβα και εν συνεχεία στη Νοέμια Γκόμεζ, σκοτώνοντας και τους δύο.

Μετά τη σύγκρουση ο οδηγός του οχήματος πήγε στο 33ο αστυνομικό τμήμα, όπου ισχυρίστηκε ότι είχε εμπλακεί σε ατύχημα. Ο πατέρας του Φελίπε Άντερσον συνελήφθη όμως και θα δικαστεί με την κατηγορία της (διπλής) ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top