Τα συγκινητικά αντίο των Ρομπέρτο και Τσόρι στον Μίτσελ!

Δείτε τι έγραψαν στο Facebook

Τα συγκινητικά αντίο των Ρομπέρτο και Τσόρι στον Μίτσελ!

Ο Ισπανός προπονητής, Μίτσελ όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει στο star.gr, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των «ερυθρολεύκων»!

Ο Ρομπέρτο και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες θέλησαν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμούς στο Facebook να πουν το δικό τους αντίο στον Ισπανό προπονητή.

Ο Ρομπέρτο ευχαρίστησε τον Μίτσελ όχι μόνο ως προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκε αλλά και ως άνθρωπο και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον ενώ σημείωσε ότι οι δρόμοι και των δυο θα συναντηθούν ξανά.

«Είναι μια στενάχωρη μέρα. Και το μόνο που μπορώ να πω είναι Ευχαριστώ. Όχι μόνο στον προπονητή που μου άλλαξε την καριέρα και με έκανε να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους αλλά και στον άνθρωπο που με βοήθησε στις κακές στιγμές και έφτιαξε την αυτοπεποίθηση μου με σκληρή δουλειά και προσπάθεια.

Για όλα αυτά, Μίτσελ, σήμερα θα σου πω Ευχαριστώ και θα σου ευχηθώ τα καλύτερα για τις προκλήσεις που θα έρθουν στον μέλλον. Ήταν πολύ ευχάριστο που δουλέψαμε μαζί και σίγουρα οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά.

Από τώρα θα παλέψουμε σαν ομάδα και θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας για να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμα μεγαλύτερο».

πππρο.jpg


Στην συνέχεια, ο «Τσόρι» τον ευχαρίστησε για τις στιγμές που μοιράστηκαν, αλλά και για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα.

«H φυγή σου κλείνει έναν κύκλο και δεν ήταν σαν όλους τους άλλους, ήταν πολύ σημαντικός για μένα και θα ήθελα να το τονίσω αυτό και να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και το στοίχημα που έβαλες για μένα, Μίτσελ.

Θέλω να σε ευχαριστήσω για το χρόνο που μοιραστήκαμε και που ωφέλησε πολύ την καριέρα μου. Το θάρρος και η καρδιά που δείχναμε σε κάθε παιχνίδι μιλάει από μόνο του, γιατί ήταν εμπνευσμένα από το πάθος σου.

Θα ήθελα επίσης να σου ευχηθώ το καλύτερο όπου και να είσαι. Σήμερα ξεκινάμε μια νέα περίοδο και θα δώσω τα πάντα όπως έκανα μέχρι σήμερα».

ρονιιιιgsgsg.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top