Ο Σαρρής αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε

"Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει"

Ο Σαρρής αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε

Λίγο μετά την παραίτησή του από την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Γιώργος Σαρρής εξήγησε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Δε μπορώ να κυκλοφορώ και να λένε τα υπόλοιπα σωματεία και οι ενώσεις ότι εγώ είμαι υπεύθυνος που δεν πήραν τα...ψίχουλα που έδωσε ο υπουργός μετά από πολλά χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ανάφερε πως ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Βούρβαχης θα είναι αυτός που «τρέξει» το θέμα του αντικαταστάτη του.

«Πήρα μία προσωπική απόφαση την περασμένη Παρασκευή. Τώρα που έφυγα εγώ ας δώσουν τα χρήματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης. Έχετε δει κανένα ευνομούμενο κράτος να δίνει φορολογική ενημερότητα και αν χρωστάει στον πολίτη χρήματα από το 2011. Κατέθεσα και εγώ τα χαρτιά μου. Τα έχουν πάρει όλοι οι γιατροί της Ελλάδας εκτός από εμένα. Τώρα που εγώ έφυγα έχουν καιρό μέχρι τις 31 του μηνός να τα δώσουν στα σωματεία και τις ενώσεις.»

Για τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του είπε: «Η πλειοψηφία διαφώνησε. Είναι κάτι όμως που αφορά εμένα προσωπικά και κανένα άλλο. Θεωρώ ότι η δίωξη είναι πλέον σε προσωπικό επίπεδο. Εκτός από την ΕΠΟ, εργάζομαι, έχω οικογένεια, παιδιά και έπρεπε να κοιτάξω και αυτό. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top