Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Για το Σύλλογο Όραμα- Ελπίδας και την Κλινική ΡΕΑ!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Οι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού θέλοντας να δώσουν ελπίδα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

παο2.jpg

Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και έδωσαν σύσσωμοι δείγμα για λογαριασμό του Κέντρου Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ και του Συλλόγου Όραμα – Ελπίδας.

παο4.jpg
Αυτές τις Άγιες ημέρες έγιναν και αυτοί αρωγοί της προσπάθειας να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα δείγματα καλύπτοντας ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων.

Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης! Δώσε ΕΛΠΙΔΑ… Δώσε ΖΩΗ… Ίσως είσαι απλά ένα άτομο σ’ αυτόν τον κόσμο, όμως για κάποιον μπορείς να γίνεις ολόκληρος ο κόσμος του».

παο3.jpg
Για να γίνετε εθελοντές δότες αρκεί να είστε μεταξύ 18 – 45 ετών, πρόθυμοι να βοηθήσετε οποιονδήποτε στον πλανήτη σας έχει ανάγκη. Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι απλή, ολιγόλεπτη και ανώδυνη.

παο5.jpg

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, χωρίς ραντεβού, στο Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών - Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων της Κλινικής ΡΕΑ (Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9495071-2).

παο6.jpg

παο7.jpg




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top