Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Για το Σύλλογο Όραμα- Ελπίδας και την Κλινική ΡΕΑ!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Οι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού θέλοντας να δώσουν ελπίδα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και έδωσαν σύσσωμοι δείγμα για λογαριασμό του Κέντρου Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ και του Συλλόγου Όραμα – Ελπίδας.

παο4.jpg
Αυτές τις Άγιες ημέρες έγιναν και αυτοί αρωγοί της προσπάθειας να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα δείγματα καλύπτοντας ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων.

Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης! Δώσε ΕΛΠΙΔΑ… Δώσε ΖΩΗ… Ίσως είσαι απλά ένα άτομο σ’ αυτόν τον κόσμο, όμως για κάποιον μπορείς να γίνεις ολόκληρος ο κόσμος του».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών!
Για να γίνετε εθελοντές δότες αρκεί να είστε μεταξύ 18 – 45 ετών, πρόθυμοι να βοηθήσετε οποιονδήποτε στον πλανήτη σας έχει ανάγκη. Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι απλή, ολιγόλεπτη και ανώδυνη.

παο5.jpg

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, χωρίς ραντεβού, στο Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών - Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων της Κλινικής ΡΕΑ (Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9495071-2).

παο6.jpg

παο7.jpg




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top