Στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού!

Δώρα και χαρά μοίρασαν τεχνικό επιτελείο και παίκτες

Στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού!

Τη χαρά να δουν από κοντά τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού είχαν τα παιδιά που νοσηλεύονται στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» του νοσοκομείου «Αγία Σοφία».

Οι άσοι του Παναθηναϊκού πέρασαν αρκετή ώρα ευχαριστα με τους μικρούς θαυμαστές τους, υπέγραψαν αυτόγραφα, μοίρασαν δώρα και ελπίδα στα παιδιά που δίνουν μάχη για τη ζωή.

«Ανυπομονούσαν να συναντήσουν τους παίκτες! Παίρνουν δύναμη και κουράγιο από τους παίκτες, όπως παίρνουμε κι εμείς δύναμη από τα παιδιά για τον αγώνα που κάνουμε», δήλωσε ο διοικητής του «Αγία Σοφία», Εμμανουήλ Παπασάββας.

Οι παίκτες των «πράσινων» κρέμασαν κάρτες στο χριστουγεννιάτικο δένδρο και αποχαιρέτησαν τα παιδιά με τις θερμότερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο σπίτι τους.

«Μας κάνει χαρούμενους το ότι μπορούμε να δώσουμε ένα χαμόγελο σε αυτά τα παιδιά», είπε ο παίκτης του Παναθηναϊκού Νίκος Παπάς, ενώ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δήλωσε: «δεν είμαστε μόνο για να βάζουμε καλάθια. Έχουμε έρθει εδώ για τα παιδιά, που είναι το μέλλον και θέλουμε να είμαστε δίπλα τους, ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες για να δώσουμε χαρά και χαμόγελο».

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top