Μπερτομέου: «Ο Μέσι είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα»

Έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Marca

Μπερτομέου: «Ο Μέσι είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα»

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Γιόζιπ Μπερτομέου σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της Marca ξεκαθάρισε πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο ισχυρός άνδρας της Μπάρτσα αποκάλυψε ότι ήρθε σε επαφή και με τον πατέρα του παίκτη, Χόρχε Μέσι, τον οποίο ρώτησε εάν υπάρχουν πιέσεις προς τον παίκτη και πήρε την εξής απάντηση: «Σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται από κάποιους. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Μέσι είναι χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα, χωρίς να αποκλείω να δέχεται εξωτερική πίεση».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην υπόθεση Πικέ. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι συζήτησε με τον παίκτη για τα πειθαρχικά παραπτώματα που είχε στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ, αλλά και για το περιστατικό που απασχόλησε την τοπική αστυνομία.

«Δεν θα πρέπει να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Ελπίζω από εδώ και στο εξής οι παίκτες να παραμένουν επικεντρωμένοι στο αγωνιστικό μέρος κι όχι σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δεν παρέλειψε επίσης να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Λουίς Ενρίκε, τονίζοντας πως «καθετί καινούργιο χρειάζεται και τον απαιτούμενο χρόνο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top