ΕΠΟ: Κανένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το Σαββατοκύριακο

Ως εκ τούτου η ΚΕΔ δεν θα διορίσει διαιτητές

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι δεν θα διεξαχθεί κανένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το προσεχές Σαββατοκύριακο (22/23 Νοεμβρίου).

Το αίτημα της ομοσπονδίας για υπογραφές στο έγγραφο που απέστειλε σε όλες τις ομάδες δεν ικανοποιήθηκε και ως εκ τούτου, η ΚΕΔ δεν θα ορίσει διαιτητές για τα δύο επαγγελματικά πρωταθλήματα, ώστε να διεξαχθούν η 11η αγωνιστική της Super League και η 6η της Football League.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος αναίρεσης της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 14/11/2014, για μη ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (Super League, Football League, Πρωταθλήματα Γυναικών, Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, Πρωταθλήματα Νέων ΠΑΕ).

Η ΕΠΟ έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση με μοναδικό γνώμονα την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα απαιτούμενα πρώτα βήματα δεν έγιναν, ούτε από την πλευρά της πολιτείας, ούτε και από αυτή των ΠΑΕ, άρα δεν προκύπτει και ο λόγος διαφοροποίησης της θέσης της Ομοσπονδίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top