Μαρινάκης: «Αυτό που μετράει είναι να νικήσουμε τη Κυριακή»

ΔΕΙΤΕ τις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού

Μαρινάκης: «Αυτό που μετράει είναι να νικήσουμε τη Κυριακή»

Περιχαρής εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους για τη νίκη των ερυθρολεύκων επί της Γιουβέντους με 1-0, μίλησε για τον MVP της βραδιάς, Ρομπέρτο, αλλά και για το πόσο σημαντική είναι η νίκη την Κυριακή επί του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, για την μεγάλη χθεσινοβραδινή επιτυχία του Ολυμπιακού ο Β. Μαρινάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα και είναι επαναλαμβανόμενη, κόντρα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, τη «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου, με πάρα πολλούς ποιοτικούς παίκτες, που κάνουν την διαφορά. Σήμερα η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, αλλά για εμάς και για εμένα προσωπικά αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή. Να παίξουμε σοβαρά όπως σήμερα και να αποδείξουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

Για τον MVP του παιχνιδιού και τερματοφύλακα τ��ν ερυθρολεύκων, Ρομπέρτο, δήλωσε:

«Δεν είναι μόνο ο Ρομπέρτο, είναι και οι δεκατέσσερις παίκτες που έπαιξαν. Ο Ρομπέρτο έχει δώσει πολλές απαντήσεις, οπότε δεν χρειάζεται κομπλιμέντα. Είχε για άλλη μία φορά μία φοβερή απόδοση. Διαφημίσαμε για άλλη μία φορά την Ελλάδα στην Ευρώπη και βλέπετε ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει την διαφορά κι εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Το έχω ξαναπεί και το επαναλαμβάνω».

Για την συνέχεια της ομάδας: «Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε με το κεφάλι κατεβασμένο», ενώ για το ότι ο Πρωταθλητής Ελλάδος νίκησε τους Πρωταθλητές Ισπανίας και Ιταλίας είπε:

«Σίγουρα, γράφει ιστορία αυτό και βλέπετε πως οι παίκτες το επαναλαμβάνουν. Πιστεύουν στους εαυτούς τους και δίνουν τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Αυτό θέλουμε και γι’ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά. Για να μπορούμε σε τέτοια παιχνίδια, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, για μία ακόμα φορά, όπου ήταν συγκλονιστικός και σήμερα. Σίγουρα, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο κάθε φορά. Ήταν άψογοι. Τους ευχαριστούμε και για άλλη μία φορά εγώ σκέφτομαι την Κυριακή και αυτό που πρέπει να κάνουμε την Κυριακή. Σας ευχαριστώ. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top