Δεκτή η παραίτηση Μπαρτζώκα – «όχι» από Τζόρτζεβιτς

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον πάγκο του Ολυμπιακού

Δεκτή η παραίτηση Μπαρτζώκα – «όχι» από Τζόρτζεβιτς

Με την φράση «κόουτς σε ευχαριστούμε» απάντησαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στην επιστολή παραίτησης του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον Ολυμπιακό. Στο μεταξύ, ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, που δημοσιεύματα τον ήθελαν να αναλαμβάνει, εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό.

Οι ισχυροί άντρες του Ολυμπιακού έκαναν δεκτό το αίτημα του πρώην προπονητή, που παραιτήθηκε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στην δήλωσή τους ανέφεραν μεταξύ άλλων: «τα δυο τελευταία χρόνια είχαμε τη χαρά να έχουμε στον πάγκο της ομάδας μας έναν άξιο προπονητή, έναν άνθρωπο με ήθος και αρχές, ο οποίος προσέφερε πολλά στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό μπάσκετ. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον πρώτο Έλληνα προπονητή που κατέκτησε την Ευρωλίγκα και κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη το 2013, πανηγυρίσαμε την ιστορική Back2Back κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης παίζοντας το μπάσκετ που ονειρευόμαστε. Οι μαγικές στιγμές που ζήσαμε θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό όλων των Ολυμπιακών».

Την ίδια ώρα, αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, με δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης του Βελιγραδίου.

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το ενδιαφέρον, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ακούσω κάποια πρόταση. Έχω ενημερώσει τον μάνατζέρ μου για τις προθέσεις μου και αυτός θα εξηγήσει το λόγο για τον οποίο δεν μπορώ να ακούω προτάσεις τη δεδομένη στιγμή», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της εθνικής Σερβίας, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο παγκόσμιο ��ύπελλο της Ισπανίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top