Ασημένια η Ελλάδα στο Βερολίνο!Τι δήλωσε στο Star ο Σπύρος Γιαννιώτης

Κατέκτησαν το αργυρό στο Ευρωπαίκό πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας!

Ασημένια η Ελλάδα στο Βερολίνο!Τι δήλωσε στο Star ο Σπύρος Γιαννιώτης

​Η παράδοση της Ελλάδας στην ανοιχτή θάλασσα συνεχίζεται αφού η τριάδα Γιαννιώτη, Αραούζου και Φωκαΐδη, κατέκτησαν την δεύτερη θέση στα 5.000 μέτρα μικτό ομαδικό ανοιχτής θάλασσας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που γίνεται στο Βερολίνο και χάρισαν το ασημένιο μετάλλιο ��τη χώρα μας.

Οι Έλληνες πρωταθλητές, τερμάτισαν σε χρόνο 56:05,5 και έμειναν πίσω μόνο από την Ολλανδία, η οποία με χρόνο 55:47,8 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στην τρίτη θέση έμειναν οι Γερμανοί με χρόνο 56:14,8.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης μιλώντας στο Star, δήλωσε ικανοποιημένος με την προσπάθεια του, έστω κι αν το μετάλλιο ήρθε τελικά στο ομαδικό:

«Κλείνοντας το πανευρωπαϊκό open water, έρχεται με τον καλύτερο τρόπο ένα δεύτερο μετάλλιο στο ομαδικό. Τις προηγούμενες μέρες δεν πήγαμε όσο θα θέλαμε να πάμε, σίγουρα όμως αυτό το μετάλλιο σήμερα, δείχνει ότι ήταν μια κακή παρένθεση οι προηγούμενες επιδόσεις μας. Νομίζω ότι μας δίνει έτσι μια ώθηση να συνεχίσουμε με αυτό εδώ τον ρυθμό και στο ομαδικό αλλά και στα ατομικά μας, ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του χρόνου, που είναι και πρόκριση για την Ολυμπιάδα. Αυτός είναι ο στόχος μας και νομίζω ότι μας κάνει αισιόδοξους για την συνέχεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top