ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ STAR: δείτε πού κάνει προπόνηση η Εθνική!

Γιατί οι διεθνείς ζήτησαν νέο χώρο από τον πρωθυπουργό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ STAR: δείτε πού κάνει προπόνηση η Εθνική!

Στο «ησυχαστήριο» της γαλανόλευκης αγαπημένης βρέθηκε τ�� Star και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από το γήπεδο στο οποίο προετοιμάζονται οι διεθνείς μας, στον Άγιο Κοσμά, που πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί.

Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, με προβολείς καλά συντηρημένους και ένα κλειστό γυμναστήριο, συνθέτουν το προπονητικό κέντρο της Εθνικής μας.

Από το 2015, οι διεθνείς θα αλλάξουν στέγη, μιας και ο χώρος έχει πωληθεί από το ΤΑΙΠΕΔ. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό οι παίκτες μας έστειλαν επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας προπονητικό κέντρο και όχι πριμ μετά το Μουντιάλ.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο του Star ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, Σωτήρης Τριανταφύλλου, οι δύο χώροι που έχουν προταθεί είναι το Ολυμπιακό Στάδιο και μία έκταση στο Σχιστό.

Εκτός, όμως, από το ποδόσφαιρο, στον Άγιο Κοσμά στεγάζονται και τα προπονητικά κέντρα άλλων αθλημάτων, όπως ο στίβος, η γυμναστική, η κολύμβηση και η ιστιοπλοΐα.

«Θα βρεθεί οπωσδήποτε λύση! Δεν είμαι αυτή τη στιγμή έτοιμη για να σας πω ποια θα είναι αυτή η λύση, υπάρχει αρμόδιος υπουργός. Ο πρωθυπουργός είναι αναφανδόν υπέρ του αθλητισμού, γιατί αποτελούν και παράδειγμα για τους νέους οι αθλητές μας», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Δείτε στο βίντεο πού προπονείται η Εθνική μας!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top