Μουντιάλ 2014: Κολομβία - Ουρουγουάη 2-0

Τα γκολ του Ροντρίγκες και το δάγκωμα του Σουάρες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο!

Μουντιάλ 2014: Κολομβία - Ουρουγουάη 2-0

​Η Κολομβία προκρίθηκε στα προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στη ιστορία της, καθώς νίκησε με 2-0 την Ουρουγουάη χάρη στον κορυφαίο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης.

Ο άσος της Μονακό σκόραρε δύο φορές, έφτασε τα 5 γκολ και είναι μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς της διοργάνωσης, έγινε ο πρώτος που σκοράρει στα πρώτα 4 ματς Μουντιάλ μετά τους Ριβάλντο και Ρονάλντο το 2002, ενώ το πρώτο του γκολ ήταν από τα καλύτερα στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Επόμενη δοκιμασία για την Κολομβία, ο αγώνας με την Βραζιλία στον προημιτελικό την Παρασκευή (23:00), ενώ για την Ουρουγουάη το δάγκωμα και η απουσία τελικά του Λουίς Σουάρες... φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Οι παίκτες,τα γκολ και οι κάρτες

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Σούνιγα, Σαπάτα, Γέπες, Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες, Αγκιλάρ, Κουαδράδο (81' Γκουαρίν), Χάμες Ροντρίγκες (85' Αντριάν Ράμος), Τεόφιλο Γκουτιέρες (68' Μεχία), Τζάκσον Μαρτίνες.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μαρτίν Κάσερες, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γκοντίν, Μάξι Περέιρα, Αρέβαλο Ρίος, Άλβαρο Γκονσάλες (67' Αμπέλ Ερνάντες), Άλβαρο Περέιρα (53' Γκαστόν Ραμίρες), Κριστιάν Ροντρίγκες, Φορλάν (53' Στουάνι), Καβάνι.

Γκολ: 28' και 50' Χάμες Ροντρίγκες

Κάρτες: 55' Χοσέ Μαρία Χιμένες, 77' Λουγκάνο (πάγκο!), 78' Αρμέρο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top