Μητέρα Τζέι: «Καλή τύχη στην Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε πολύ»

«Είμαστε μαζί σας σε όλη τη διαδρομή»

Η μητέρα του μικρού Τζέι του φανατικού θαυμαστή του Γιώργου Σαμαρά που πάσχει από Σύνδρομο Down, θέλησε να ευχαριστήσει την ΕΠΟ και όλους τους Έλληνες για την πρόσκληση στον αγώνα της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα την ερχόμενη Κυριακή.

«Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε οικογενειακές διακοπές. Γι’ αυτό αρνηθήκαμε αυτή τη φανταστική και γενναιόδωρη προσφορά για το ταξίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ανεβάσαμε και μια ανακοίνωση στο Facebook, με την οποία εξηγούμε τους λόγους, ενώ ο Τζέι έκανε ένα βίντεο με την ελπίδα ότι ο Σαμ θα το δει. Καλή τύχη στην Ελλάδα. Είμαστε μαζί σας σε όλη τη διαδρομή. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr όλα ξεκίνησαν ύστερα από την τεράστια δημοσιότητα που πήρε η σχέση αγάπης του 10χρονου Τζέι από τη Βόρεια Ιρλανδία με τον Έλληνα διεθνή Γιώργο Σαμαρά.

Ο πατέρας του Τζέι, Μάρτιν, αναφέρει στη σελίδα της οικογένειας: «Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης. Σήμερα μας τηλεφώνησαν και έκαναν σε όλους μας μια φανταστική προσφορά, να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να δούμε το παιχνίδι με την Ελλάδα και τον ήρωα του Τζέι, τον Σαμαρά. Δυστυχώς, όταν μας τηλεφώνησαν, βρισκόμασταν ήδη στο αεροδρόμιο, έτοιμοι να αναχωρήσουμε για τις οικογενειακές μας διακοπές. Έτσι, όπως ήταν φυσικό, δεν μπορούσαμε να αποδεχθούμε την πρόσκληση. Είμαστε ευγνώμονες για το τι κάνουν οι άνθρωποι για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτό συμβαίνει. Ευχόμαστε στην Ελλάδα ό,τι καλύτερο για την πορ��ία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζέι μόλις είδε τη δ��λωση του Σαμαρά στον Τύπο, θέλησε να του απαντήσει. Σας ευχαριστούμε όλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top