Προετοιμάζεται για το παιχνίδι με Ελλάδα μέσω… Ολυμπιακού η Κόστα Ρίκα

Σε ρόλο κατασκόπου ο Τζόελ Κάμπελ

Προετοιμάζεται για το παιχνίδι με Ελλάδα μέσω… Ολυμπιακού η Κόστα Ρίκα
Ρόλο κλειδί εις διπλούν θα έχει ο Τζόελ Κάμπελ για το παιχνίδι της Κόστα Ρίκα με την Ελλάδα την Κυριακή για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού εκτός από βαρύ πυροβολικό της Κόστα Ρίκα για το παιχνίδι, θα λειτουργήσει και ως κατάσκοπος για τα σχέδια του προπονητή του για το ματς της Κυριακής αφού γνωρίζει καλά τόσο τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό (Σάμαρης, Μανιάτης, Μανωλάς, Χολέβας) όσο και άλλους παίκτες της Εθνικής που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ο Κάμπελ γνωρίζει καλά τους Έλληνες παίκτες από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω κι εγώ κάποιους παίκτες και έχουμε δει ότι η ομάδα τους είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν ξέρουμε πολλά για την ελληνική ομάδα, αλλά θα τους μελετήσουμε καλά μέχρι τον αγώνα. Έχουμε ήδη μιλήσει με τον Τζόελ και θα μας δώσει κάποιες συμβουλές» δήλωσε ο μεσοαμυντικός της Κόστα Ρίκα, Γέλτσιν Τεχέδα.

«Ξέρουμε πως ο Τζόελ γνωρίζει πολλούς από τους Έλληνες παίκτες. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με ταπεινότητα. Για να είμαστε ειλικρινείς, περιμέναμε άλλον αντίπαλο, αλλά δεν θα είναι εύκολο» δήλωσε από την πλευρά του ο δεξιός μπακ της Κόστα Ρίκα, Μάικλ Ουμάνια. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top