Θοδωρής Ζαγοράκης: «Άδικη η κριτική που δέχτηκε η Εθνική!»

«Αποδείξαμε πως οι Έλληνες έχουμε ταλέντο και ψυχή»

Θοδωρής Ζαγοράκης: «Άδικη η κριτική που δέχτηκε η Εθνική!»

​Έχοντας ζήσει το απόλυτο όνειρο του Euro 2004, ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε για την ιστορική πρόκριση της εθνικής μας στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας, λέγοντας:

«Δόξα τω θεώ, η Εθνική Ελλάδος τα κατάφερε μια χαρά! Τα παιδιά αξίζουν αυτό που πέτυχαν, και είναι μεγάλη ιστορία για όλους μας».

Όπως αποκάλυψε, μετά τη νίκη τους με 2-1 επί της Ακτής Ελεφαντοστού, δεν σταμάτησε να μιλά με τους παίκτες:

«Μιλάω μαζί τους από χθές το βράδυ. Καταλαβαίνω τι αισθάνονταν από το πρώτο παιχνίδι και μετά. Η κριτική που δεχόντουσαν ήταν άδικη. Αυτοί στεναχωριούνται περισσότερο από εμάς όταν χάνουνε. Να ξέρετε ότι και τα μηνύματα παίρνουνε, όπως επίσης και τη θετική ενέργεια».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβυλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, τόνισε πως «χθες αποδείξαμε ότι οι Έλληνες έχουμε ταλέντο και ψυχή, και ότι αν θέλουμε κάτι μπορούμε να το κατακτήσουμε. Φαινόταν ότι το θέλαμε περισσότερο από ότι η Ακτή Ελεφαντοστού το παιχνίδι. Γι΄αυτό και πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε».

Ωστόσο φρόντισε να κρατήσει και τα «γκέμια», λέγοντας ότι «δεν πρέπει όμως να ευλογούμε τα γένια μας. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι!»

Για να καταλήξει πως δεν αποκλείει να προκριθούμε και στους «8» του Μουντιάλ, μιας και όλα είναι πιθανά:

«Αν δούμε την πορεία της εθνικής, παρατηρούμε ότι έχει μια σταθερότητα και ένα πλάνο. Ας περιμένουμε, γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει. Να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Ξέρουν καλύτερα από όλους μας τι θέλουν και τι μπορούν να κάνουν, κι έχει ο θεός για όλα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top