«Να γράψουμε ιστορία», είπε ο Σάντος ενόψει της Ακτής Eλεφαντοστού!

Το μήνυμα του προπονητή και τα παράπονα από την διαιτησία

«Να γράψουμε ιστορία», είπε ο Σάντος ενόψει της Ακτής Eλεφαντοστού!

​«Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα νικήσουμε», ήταν το μήνυμα του Φερνάντο Σάντος μετά το 0 – 0 με την Ιαπωνία και λίγες μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού!

Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής μας υποστήριξε πως η γαλανόλευκη αγαπημένη θα πρέπει να έχει συγκέντρωση και αποφασιστικότητα στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, εάν θέλει να πετύχει τη νίκη.

Αναφερόμενος στη διαιτησία των δύο αναμετρήσεων είπε: «Και στα δύο παιχνίδια δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Το λέμε όσο πιο κομψά γίνεται. Ούτε καν στο 50-50 δεν ήταν. Ευνόησε τους αντιπάλους. Και σ' αυτό τον τομέα Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Η ελληνική κουλτούρα το έχει αυτό. Δυναμώνει από την αδικία».

Από την κουβέντα δεν έλειψε και η αναφορά στο επεισόδιο Μανιάτη - Τζαβέλλα, με τον Σάντος να ��πισημαίνει ότι οι παίκτες κατάλαβαν πως δεν φταίει μόνο η ατυχία, αλλά και τα δικά μας λάθη. «Δεν ήταν μόνο αυτοί οι παράγοντες που επηρέασαν αυτό το αποτέλεσμα. Οι παίκτες σε αυτό ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και μπήκαν από το ξεκίνημα στο πνεύμα του παιχνιδιού. Δεν υπήρξαν στιγμές αδράνειας. Το μόνο κρίμα είναι πως πρέπει να πληρώσεις ακριβά κάτι, για να μάθεις και να μην τα επαναλάβεις».

«Για να γράψουμε ιστορία θα πρέπει να κερδίσουμε! Οπότε νομίζω πως αυτό που πρέπει να έχουμε είναι αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση που είχαμε στον χθεσινό αγώνα. Δεν μας λείπει το πάθος, η διάθεση και η θέληση. Πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρουμε για να νικήσουμε, αλλά παρόλο που η Ακτή έχει το βαθμολογικό προβάδισμα, η Ελλάδα έχει δείξει πως στα κρίσιμα παιχνίδια ξέρει να ανταποκρίνεται πολύ καλά. Αν πάρουμε παράδειγμα από το Euro με τη Ρωσία, πιστεύω πως θα το καταφέρουμε και τώρα», κατέληξε ο προπονητής μας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top