Η ηρωική γάτα Τάρα έριξε την εναρκτήρια βολή σε αγώνα μπέιζμπολ

'Εσωσε 4χρονο αγοράκι από επίθεση σκύλου

Η ηρωική γάτα Τάρα έριξε την εναρκτήρια βολή σε αγώνα μπέιζμπολ

Η Τάρα είναι η γάτα που κατάφερε να στρέψει τα φώτα επάνω της όταν επιτέθηκε σε έναν σκύλο, προκειμένου να σώσει το 4χρονο αφεντικό της, Τζέρεμι.

Ο Ρότζερ Τριαντάφιλο, ο πατέρας του παιδιού την προηγούμενη εβδομάδα ανήρτησε το συγκεκριμένο βίντεο στο YouTube και «σάρωσε» αφού είχε περισσότερες από 21 εκατομμύρια προβολές.

Εξαιτίας λοιπόν, αυτού του γεγονότος η ηρωική γατούλα έριξε την εναρκτήρια βολή την Τρίτη σε αγώνα μπέιζμπολ μικρότερης κατηγορίας.

μπαλααααααα.jpg

Την πρώτη μπαλιά στο παιχνίδι έριξε στην πραγματικότητα ο μικρός Τζέρεμι, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι από το δάγκωμα του σκύλου, και στη συνέχεια προσέφερε την μπάλα στη γάτα του.

Με το πλήθος στο γήπεδο Σαμ Λιν Μπόλπαρκ να επευφημεί, οι γονείς Ρότζερ και Έρικα Τριαντάφιλο βοήθησαν την προσπάθεια της γάτας να πετάξει την μπάλα με την πατούσα της, ενώ το προσωπικό της ομάδας μπέιζμπολ Μπέικερσφιλντ Μπλέιζ χρησιμοποιούσε πετονιά για να φανεί ότι η μπάλα πετάει στον αέρα.

Η μπάλα έπεσε αμέσως στο έδαφος, αλλά το θέαμα προσέλκυσε έτσι κι αλλιώς στο γήπεδο μεγάλο πλήθος θαυμαστών της ηρωικής γάτας.

Το προσωπικό της ομάδας ανέφερε ότι το κοινό το οποίο παρακολούθησε το παιγνίδι της Μπέικερσφιλντ με τους Λάνκαστερ Τζέτχοκς ήταν σχεδόν το τριπλάσιο σε σχέση με ένα συνηθισμένο παιχνίδι.

«Καθώς είμαι μητέρα, κάθε φορά που βλέπω το βίντεο πιάνεται η καρδιά μου», δήλωσε η Έρικα Τριαντάφιλο, μητέρα του Τζέρεμι και πρόσθεσε: «Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αν δεν ήταν η Τάρα. Είμαστε ευγνώμονες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top