Ρονάλντο: «Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει το τρόπαιο»

Τι είπε για την υγεία του;

Ρονάλντο: «Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει το τρόπαιο»

Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Media Day της UEFA αφού δεν έκρυψε την επιθυμία του η Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει το Champions League.

Ο σταρ της «βασίλισσας» προέρχεται από τραυματισμό και όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του κι αν θα είναι έτοιμος για το μεγάλο τελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου στο «Ντα Λους» της Λισαβόνας: «Θα είμαι παρών το Σάββατο. Έχω ξεκινήσει να επανέρχομαι σε κανονικούς ρυθμούς. Σήμερα δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά θα είμαι μέχρι την ημέρα του τελικού. Είναι πολύ σημαντικό, δουλεύουμε όλη τη σεζόν για να παίζουμε σε τελικούς και να κερδίζουμε τρόπαια. Είμαστε παίκτες ποιότητας, παίζουμε κάθε εβδομάδα και είναι λογικό να κουράζεται κάποιες φορές το σώμα».


Εν συνεχεία ο Πορτογάλος άσος επισήμανε ότι: «…είναι άσχημο ότι τέτοια προβλήματα προκύπτουν προς το τέλος της περιόδου. Κανείς δεν θέλει να χάσει έναν τελικό, που όλοι μας ανυπομονούμε να παίξουμε για χρόνια. Θέλω να βοηθήσω τη Ρεάλ να πάρει το τρόπαιο. Είμαι βέβαιος πως θα είμαι πανέτοιμος για τον τελικό».

Ερωτηθείς για τα «κλειδιά» του τελικού ανέφερε: «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει σε έναν τελικό. Πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Και οι δύο ομάδες θέλουν να νικήσουν και πολλά θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Τα κλειδιά είναι να είσαι συγκεντρωμένος, ήρεμος, να προσπαθήσεις να σκοράρεις, να παίξεις καλά και να ευχαριστηθείς το παιχνίδι».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε για την κατάσταση που βρίσκεται αυτό το διάστημα η ομάδα του: «Υπάρχει θετική αύρα, μεγάλη αισιοδοξία. Ακόμη έχουμε τέσσερις ημέρες μπροστά μας, αλλά παραμένουμε ήρεμοι, προετοιμαζόμαστε καλά και απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα παίξω τον πρώτο μου τελικό Champions League με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το 10ο τρόπαιο είναι κάτι που θέλει κάθε οπαδός μας στη Μαδρίτη. Ήρθα σε αυτή την ομάδα για να κερδίζω τρόπαια».

Κληθείς να στείλει ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας του τόνισε: «Θέλω να πω στους οπαδούς μας να είναι ψύχραιμοι, χρειαζόμαστε τη στήριξή τους, διότι και ο κόσμος κερδίζει τα τρόπαια. Θέλουμε από αυτούς που θα ταξιδέψουν στη Λισαβόνα και θα βρεθούν στο γήπεδο να μας στηρίξουν και να τραγουδούν υπέρ της ομάδας. Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε και να τους αφιερώσουμε το Κύπελλο».

Αναφερόμενος στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Πορτογάλος άσσος, επισήμανε: «Φέτος έκαναν σπουδαία πράγματα, οι παίκτες έχουν κίνητρο κι έκαναν καλή δουλειά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι βέβαιος, όμως, ότι νικήτρια θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top