Παίζει με Εσπανιόλ ο Ρονάλντο στοχεύοντας στο «χρυσό παπούτσι»

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του

Παίζει με Εσπανιόλ ο Ρονάλντο στοχεύοντας στο «χρυσό παπούτσι»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ρεάλ για την αυριανή αναμέτρηση με την Εσπανιόλ, στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει βαθμολογική σημασία για τους «μερένγκες», οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση του τίτλου και στην καλύτερη περίπτωση θα τερματίσουν δεύτεροι, αν νικήσουν και ταυτόχρονα η Μπαρτσελόνα ηττηθεί στο ντέρμπι τίτλου με την Ατλέτικο.

Παρότι ακολουθεί το επόμενο Σάββατο ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο, ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι θα χρησιμοποιήσει αύριο Σάββατο τον Πορτογάλο επιθετικό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να παίξει και να σκοράρει κόντρα στην Εσπανιόλ, ώστε να πάρει μόνος του το «χρυσό παπούτσι», δηλαδή τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ έχει μέχρι τώρα 31 γκολ, τα οποία «μεταφράζονται» σε 62 βαθμούς στη σχετική κατάταξη (αφού το ισπανικό πρωτάθλημα έχει τον ανώτερο συντελεστή, ήτοι 2.0), και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ, ο οποίος όμως έχει ολοκληρώσει τους αγώνες του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top