«Τρίποντο» ελπίδας για Πλατανιά και Βέροια

Κέρδισαν Λεβαδειακό και Ξάνθη, για την 31η αγωνιστική της Super League

«Τρίποντο» ελπίδας για Πλατανιά και Βέροια

Με νίκη επί του Λεβαδειακού πήρε βαθμολογική ανάσα ο Πλατανιάς, την ώρα που η Βέροια επικράτησε της Ξάνθης και εξασφάλισε την παραμονή της, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Super League.

Πλατανιάς – Λεβαδειακός: 2 – 0

Αν και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, ο Πλατανιάς επιβλήθηκε στα Περιβόλια του Λεβαδειακού με 2 - 0 και, μαζί με τη Βέροια, άφησαν προτελευταίο τον Απόλλωνα.

Το σκορ άνοιξε στο 39΄ ο Αλεξάνταρ Κάταϊ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το τελικό «έγραψε» ο ίδιος στο 71’.

Στο 67ο λεπτό, ο Καζναφέρης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο μέσα σε 12 λεπτά και αποβλήθηκε.

Βέροια – Ξάνθη: 3 – 2

Για πρώτη φορά ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού η Βέροια και, με 3 – 2 επί της Ξάνθης, πέρασε στην κατάταξη τον Απόλλωνα Σμύ��νης που παίζει αύριο με τον ΠΑΟΚ.

Στο 5ο λεπτό ο Μπράνκο Όστοϊτς εκτέλεσε υποδειγματικά το φάουλ έξω από την περιοχή για το 1-0 υπέρ της μακεδονικής ομάδας, ενώ οι Θρακιώτες ισοφάρισαν στο 33’ με τον Θοδωρή Βασιλακάκη.

Στο 42ο λεπτό ο διαιτητής Σπάθας χρέωσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον σκόρερ της Ξάνθης και την άφησε με παίκτη λιγότερο.

Στο 58΄, ο Κενάν Μπαργκάν έδωσε το προβάδισμα στη Βέροια και στο 70’ ο Χαράλαμπος Παυλίδης έκανε το 3 – 1. Η Ξάνθη μείωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Στέλιο Νάκα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top