Ο Ψωμιάδης, ο… Μητσικώστας και οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες!

Για την υπόθεση των στημένων αγώνων

Η ένσταση της πλευράς του Μάκη Ψωμιάδη για να μη ληφθούν υπόψη τα πέντε κίτρινα ντοσιέ που περιέχουν τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες για την υπόθεση των στημένων αγώνων έγινε δεκτή, ωστόσο το δικαστήριο έκανε… ντρίμπλα στον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης των στημένων αγώνων.

Ο δικηγόρος του Ψωμιάδη ισχυρίστηκε πως οι απομαγνητοφωνήσεις δεν έχουν έκθεση πραγματογνωμοσύνης και πως πρόκειται για πρόχειρα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά. Την Παρασκευή η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει να γίνει δεκτή η συγκεκριμένη ένσταση.

Πράγματι αυτή έγινε σήμερα δεκτή και δεν θα αναγνωστούν τα πέντε κίτρινα ντοσιέ, ωστόσο η έδρα διέταξε εκ νέου απομαγνητοφώνηση οκτώ συγκεκριμένων συνομιλιών του Μάκη Ψωμιάδη, παρουσία πραγματογνώμονα. Μάλιστα ήδη διορίστηκαν πραγματογνώμονες και η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 29 Οκτωβρίου.

Ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη αμφισβήτησε τη γνησιότητα των συνομιλιών. «Από πού προκύπτει ποιος μιλά; Μπορεί να μιλά ο Μητσικώστας. Να ελεγχθεί η νομιμότητα της καταγραφής και η γνησιότητά τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η έδρα απάντησε πως «… δεν τίθεται θέμα γνησιότητας, γιατί είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι για τους οποίους έγινε άρση απορρήτου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top