Ο Πύρρος Δήμας στο Δ.Σ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

«Είμαι συγκινημένος για τη διεθνή αναγνώρισ�� της ελληνικής Άρσης Βαρών»

​Το Εκλογικό Συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (IWF) ολοκληρώθηκε στη Μόσχα και ο Πύρρος Δήμας εξελέγη μέλος του 29μελούς ΔΣ της Ομοσπονδίας, γεγονός που αποτελεί και προσωπική τιμή στον τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη.
«Είμαι περήφανος και συγκινημένος για τη διεθνή αυτή αναγνώριση της ελληνικής Άρσης Βαρών και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχία των σκοπών του αθλήματος και της εθνικής ομάδας διεθνώς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πύρρος Δήμας.
Την Ελλάδα εκπροσώπησαν στο Συνέδριο ο γραμματέας της Ομοσπονδίας, Γιάννης Σγουρός και οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Βαλέριος Λεωνίδης, ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας.
Ο Γιάννης Σγουρός αναφέρθηκε στη μεγάλη μέχρι σήμερα πορεία και προσφορά της Άρσης Βαρών στο Ολυμπιακό κίνημα και στο γεγονός ότι το άθλημα πρέπει να γίνει πιο δημοφιλές στη νεολαία και τη διεθνή αθλητική κοινότητα.
Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας επανεξελέγη ο Ούγγρος Ταμάς Αγιάν.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top