Βασίλης Σπανούλης: «Η δυναστεία του Ολυμπιακού έχει μόλις αρχίσει»

Στόχος μόνο το πρωτάθλημα!

Βασίλης Σπανούλης: «Η δυναστεία του Ολυμπιακού έχει μόλις αρχίσει»
​Για τους επόμενους στόχους του, τους συμπαίκτες του αλλά και το μυστικό της επιτυχίας του μίλησε σε συνέντευξη του ο Βασίλης Σπανούλης.
«Περνάμε δύσκολα σαν χώρα, αποδείξαμε όμως για ακόμη μια φορά ότι οι Έλληνες είναι δυνατοί, συσπειρώνονται στα δύσκολα και ξέρουν να φέρνουν επιτυχίες» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού για τη φετινή κατάκτηση της Ευρωλίγκας.
Ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε σχετικά με την προσωπική του επιτυχία και την κατάκτηση τ��ιών τίτλων MVP: «Είμαι παίκτης και αρχηγός αυτής της ομάδας και το μυαλό μου είναι μόνο στο πως θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Κατακτήσαμε έναν απίστευτο τίτλο, όπως είναι η Euroleague, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πλέον σκέφτομαι μόνο πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα θα δούμε, θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει» και πρόσθεσε:
«Να νικάει η ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο κι όταν γίνεται αυτό, τότε ο ατομικός τίτλος έχει αξία. Δεν θα κατάφερνα όμως τίποτα χωρίς του συμπαίκτες μου».
Όσο για το μυστικό της επιτυχία του Ολυμπιακού; «Σκληρή δουλειά, υπομονή και το ομαδικό πνεύμα. Αυτά είναι τα τρία συστατικά που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Φαίνεται ότι η δυναστεία του Ολυμπιακού έχει μόλις αρχίσει».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top