Τρόμος για δύο 17χρονα αδέλφια στην άσφαλτο!

Τραυματίστηκαν σοβαρά πηγαίνοντας να δώσουν πανελλήνιες

Τρόμος για δύο 17χρονα αδέλφια στην άσφαλτο!
​Ο Λευτέρης και ο Αλέξανδρος Κρεμαστιώτης, παίκτες του Διομήδη Άργους τραυματίστηκαν σοβαρά σήμερα το πρωί στο Άργος.
Τα δύο αδέλφια μετέβαιναν με το μηχανάκι τους στο σχολείο για να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις, όταν ένα αυτοκίνητο παραβίασε το stop και χτύπησε με μεγάλη δύναμη το δίκυκλο.
Οι δύο παίκτες του χάντμπολ τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης διακομίστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης με πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπό του, ενώ ο αδερφός του Αλέξανδρος εγχειρίστηκε στο νοσοκομείο του Άργους, έχοντας υποστεί κάταγμα στο γοφό.
Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:
"Ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης βρίσκεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, καθώς έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπό του, ενώ ο αδερφός του Αλέξανδρος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Άργους, όπου εγχειρήστηκε επιτυχώς, καθώς είχε σπάσει τον γοφό του. Οι γιατροί που παρακολουθούν τον Λευτέρη δεν έχουν δώσει ακόμα την έγκρισή τους για επέμβαση, όμως αυτό θα γίνει από ώρα σε ώρα.

Συγκεκριμένα, οι αδερφοί Κρεμαστιώτη σήμερα το πρωί μετέβαιναν με το μηχανάκι τους προς το σχολείο τους (1ο Λύκειο) για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Στον περιφερειακό δρόμο, στο ύψος του 2ου Δημοτικού Άργους, αυτοκίνητο το οποίο έβγαινε από τις γραμμές στην πλευρά του γηπέδου του Ξεριά, παραβίασε το STOP και προσέκρουσε με μεγάλη δύναμη πάνω στο μηχανάκι των παικτών μας, με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση και τον τραυματισμό των παιδιών.

Από την πρώτη στιγμή, σύσσωμη η Διοίκηση και οι συμπαίκτες τους έσπευσαν για να ενημερωθούν για την κατάστασή τους, με έκδηλη την ανησυχία τους. Νεότερα, σχετικά με την εξέλιξη της υγείας τους θα έχουμε σε επόμενη ανάρτηση.

Ευχόμαστε όλοι τα παιδιά να ξεπεράσουν κάθε κίνδυνο και να επιστρέψουν σιδερένιοι κοντά μας!"
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top