Πεδουλάκης: «Είμαστε περήφανοι για την πορεία της ομάδας»

Με ψηλά το κεφάλι ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε την Ευρωλίγκα

Πεδουλάκης: «Είμαστε περήφανοι για την πορεία της ομάδας»

Ο αποκλεισμός από το Final-4 του Λονδίνου δεν μειώνει τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε φέτος η εντελώς νέα του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα ο Αργύρης Πεδουλάκης.

«Αποσυντονιστήκαμε από το τρίτο φάουλ του Διαμαντίδη, δεχθήκαμε 28 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και το παιχνίδι πήγε να ξεφύγει. Στο δεύτερο δεκάλεπτο καθένα από τα παιδιά προσπάθησε, αλλά από το "θέλω" πήγαμε σε βιαστικές επιλογές», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

«Θεωρούμε ότι κομβικό κομμάτι είναι το 1/16 τρίποντα, από τα οποία τα περισσότερα ήταν ελεύθερα, όπως και τα 19 ριμπάουντ. Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα. Είμαστε περήφανοι για την πορεία της ομάδας. Τίμησε την ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα σε μια καινούρια χρονιά και του χρόνου θεωρούμε ότι θα είμαστε καλύτεροι», συμπλήρωσε.

Μετά τον αγώνα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πήγε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τους παίκτες του Παναθηναϊκού. «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι ακόμη μεγαλύτερος», τους είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top