ΣΟΚ:Σε κώμα η αθλήτρια στίβου Μαριάννα Ζαχαριάδη

Δίνει τον δικό της αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή

Πρώτη ανάρτηση: 25/04/2013 21:07​

«Μάχη» για τη ζωή της δίνει η Μαριάννα Ζαχαριάδη, η 23χρονη αθλήτρια του στίβου που πάσχει από ένα είδος καρκίνου.

Η Μαριάννα, παλεύει με το λέμφωμα Χότσκινς, ενώ χτες το βράδυ μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο από το «Αττικό Νοσοκομείο» που νοσηλευόταν , σύμφωνα με πληροφορίες από τη Διοίκηση του Αττικού. Η κατάστασή της χειροτέρεψε εδώ και δύο ημέρες. Το λέμφωμα Χότσκινς, που είναι καρκίνος του λεμφατικού ιστού, «χτύπησε» την 23χρονη πριν από δύο χρόνια, αλλάζοντας τη ζωή της.

zahariadi.jpg

Αυτήν την ώρα συγγενείς, φίλοι και συναθλητές βρίσκονται στο πλευρό της. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Κύπριου πρωταθλητή του ύψους, Κυριάκου Ιωάννου στο SentraGoal: «Αρχικά μάς είπαν ότι πέθανε, αλλά μετά μάθαμε ότι έχει πέσει σε κώμα. Δυστυχώς η κατάσταση της Μαριάννας γίνεται όλο και πιο σοβαρή».

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, αθλητές από την Κύπρο και την Ελλάδα πήραν μέρος σε βίντεο για την στήριξή της, ενώ έχουν ανοιχτεί οι εξής λογαριασμοί: 591-01-401171-01 στην Ελληνική Τράπεζα Και 4001477-5 στη ΣΠΕ Γεροσκήπου.

MARIANNA_ZAXARIADI_2_640x.jpg

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, και η Πηγή Δεβετζή είχε συγκινήσει με την προσπάθεια της και την έκκληση που είχε κάνει για βοήθεια προς τη νεαρή αθλήτρια μέσω facebook. Μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν την 23χρονη αθλήτρια να έχει παραλύσει από τη χορήγηση του νέου φαρμάκου, να έχει φτάσει τα 43 κιλά, έχοντας μόνο "άγρυπνους" φρουρούς δίπλα της, τον πατέρα, τη θεία και τη νονά της.

zaxariadi.jpg

Η Μαριάννα Ζαχαριάδη έχει σπουδαίες επιτυχίες στην καριέρα της, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Τον Οκτώβριο του 2010 η αθλήτρια του επί κοντώ πέτυχε στο Νέο Δελχί της Ινδίας στο πλαίσιο των Κοινοπολιτειακών Αγώνων μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κυπριακού αθλητισμού. Ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα στην Πεσκάρα της Ιταλίας κατά τη διάρκεια των Μεσογειακών αγώνων, είχε βάλει το αργυρό μετάλλιο στη συλλογή της με νέο παγκύπριο ρεκόρ 4,45 μ., πετυχαίνοντας μάλιστα μια από τις καλύτερες επιδόσεις νεανίδων στην Ευρώπη!

Το παράδοξο είναι πως το 2010 στους αγώνες στο Νέο Δελχί, η 20χρονη τότε πρωταθλήτρια είχε ακριβώς την ίδια επίδοση με την αθλήτρια που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, την Άλανα Μπόιντ. Επειδή καμία από τις δύο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,55 μ., οι θέσεις κρίθηκαν στις προσπάθειες κι έτσι το χρυσό πήγε στην Αυστραλέζα. Η Μαριάννα είχε δηλώσει τότε: «Δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι», ενώ παράλληλα όλοι διαβεβαίωναν το λαμπρό μέλλον της Μαριάννας στον αθλητισμό.
ass.jpg
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top