Κριστιάνο εναντίον Φαλκάο στον τελικό

Οι ομάδες της πρωτεύουσας κοντράρονται στις 18 Μαΐου

Κριστιάνο εναντίον Φαλκάο στον τελικό

​Το Κύπελλο Ισπανίας είναι φέτος αποκλειστική υπόθεση των δύο μεγάλων ομάδων της ιβηρικής πρωτεύουσας. Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό της 18ης Μαΐου.

Η «βασίλισσα» ανέτρεψε τα προγνωστικά και πήρε περιφανή πρόκριση μέσα στο «Καμπ Νου» εις βάρος της Μπαρτσελόνα, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» απέκλεισαν τη Σεβίλη αποσπώντας ισοπαλία 2-2 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα καθώς προηγήθηκαν με 2-0.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6ο λεπτό ο Ντιέγκο Κόστα, ενώ διπλασίασε το «αστέρι» της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο Ρανταμέλ Φαλκάο, στο 29΄. Οι Ανδαλουσιάνοι, που είχαν ηττηθεί και στο «Βιθέντε Καλντερόν» με 2-1, δεν είχαν πλέον να χάσουν τίποτα και βγήκαν στην επίθεση, μειώνοντας αρχικά με τον Χεσούς Νάβας στο 39΄ και ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με τον Ιβάν Ράκιτιτς.

Το συγκρότημα του Ουνάι Έμερι τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες, καθώς στο 76ο λεπτό αποβλήθηκε (δεύτερη κίτρινη) ο Μέντελ, ενώ στις καθυστερήσεις τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Κοντόγκμπια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top