Περιζήτητος... γαμπρός ο Γκουαρντιόλα

Τον πολιορκούν πολλές.... κυρίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Περιζήτητος... γαμπρός ο Γκουαρντιόλα

Αυτό το παιδί ποια θα το πάρει; Είναι νέος, ελεύθερος κι ωραίος και τον συνοδέυουν οι καλύτερες συστάσεις. Από τότε που ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε διαζύγιο από τη Μπαρτσελόνα, πολλές Ευρωπαίες ονειρεύονται να τον αποπλανήσουν χωρίς καμιά να το έχει ακόμα καταφέρει.

Προς το παρόν παραμένει πιστός στην γυναίκα του Κριστίνα και αφιερώνει χρόνο στα τρία παιδιά του, αλλά αργά η γρήγορα αναμένεται να υποκύψει στο φλερτ ορισμένων εκ των μεγαλύτερων κυριών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ισπανικό τύπο, η Γαλλίδα Παρί σαν Ζερμέν με προίκα τα πετροδόλαρα, η πληθωρική Ιταλίδα Μίλαν αλλά και η νεόπλουτη Βαυαρή Μπάγερν Μονάχου φλερτάρουν έντονα τον Καταλανό γόη των πάγκων, αλλά εκείνος φαίνεται πως προτιμά τις... Αγγλίδες, με την Τσέλσι, την Μάντσεστερ Σίτι, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ να φαίνονται ικανές να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες του.

Ο Σερ Αλεξ φέργκιουσον άλλωστε τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον... γαμπρό Πεπ, τον οποίο θα ήθελε να δει στο πλευρό της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ είναι δεδομένο ότι αποτελεί διακαή πόθο του Ρομάν Αμπράμοβιτς που βλέπει στο προσωπο του Γκουαρντιόλα τον προπονητή των ονείρων του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top