Σάντος: «Οι νέοι έχουν τα προσόντα για να αγωνίζονται στην Εθνική»

Ικανοποίηση για το 1-0

Σάντος: «Οι νέοι έχουν τα προσό��τα για να αγωνίζονται στην Εθνική»

​Ευχαριστημένος ήταν ο Φερνάντο Σάντος μετά τη νίκη της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου επί της Ιρλανδίας με 1-0 στο Δουβλίνο. Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε «σημαντική» τη νίκη, παρά το ότι η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο δεν τον άφησε ικανοποιημένο.

Ήταν η πρώτη φορά που η εθνική αγωνίστηκε με ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο έπος του Euro του 2004. Οι Ταχτσίδης και Σταφυλίδης έδειξαν ότι σύντομα θα αποτελούν υπολογίσιμες μονάδες, με τον άσο της Ρόμα να επιδεικνύει μια εντυπωσιακή προσαρμογή στο νέο αγωνιστικό περιβάλλον του.

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι για την εθνική ομάδα χωρίς κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004. Ήταν σημαντικό, γιατί μειώσαμε το μέσο όρο» επισήμανε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός εκλέκτορας και πρόσθεσε: «Φυσικά, πρώτος στόχος παραμένει να προκριθούμε στην τελική φάση του Μουντιάλ, αλλά με τη χρησιμοποίηση αυτών των παικτών προετοιμάζουμε το έδαφος για τις διοργανώσεις μετά το 2014, για να έχουμε και πάλι μια ανταγωνιστική ομάδα. Έδειξαν ότι έχουν τον χαρακτήρα και τα προσόντα για να αποτελέσουν μέρος του γκρουπ που αγωνίζεται με την εθνική».

Για τον αγώνα με την ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι ο κ. Σάντος χαρακτήρισε «σημαντική» τη νίκη, παρά το ότι η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο δεν τον άφησε ικανοποιημένο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top