Γιώργος Σαμαράς: «παίζουμε για τους 11 εκατομμύρια Έλληνες»

Τι απάντησε ο ποδ��σφαιριστής μας στα «πυρά» των Γερμανών

Γιώργος Σαμαράς: «παίζουμε για τους 11 εκατομμύρια Έλληνες»

Αποστομωτικοί ήταν ο Γιώργος Σαμαράς και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά την σημερινή προπόνηση των διεθνών μα��, όπου Γερμανοί δημοσιογράφοι επιχείρησαν να συνδέσουν το Εuro με την πολιτική!

«Δεν μπορείς να συγκρίνεις το ποδόσφαιρο με την πολιτική. Θα παίξουμε γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Τόσο απλό. Όχι δεν αποδέχομαι τη σύγκριση. Είμαστε 23 παίκτες, προπονητικό τιμ, ιατρικό τιμ. Δεν παίζουμε για εμάς, αλλά για 11 εκατομμύρια Έλληνες, για να χαμογελάσουν», είπε ο Σαμαράς, προσθέτοντας πως η πρόκριση στα προημιτελικά ήταν ο βασικός στόχος.

Μιλώντας για τον επικείμενο αγώνα με την Γερμανία, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τόνισε: «είναι ξεχωριστό για εμένα που παίζω στο γερμανικό πρωτάθλημα το παιχνίδι της Παρασκευής. Τους αντιμετωπίζω όμως όπως τις άλλες. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν μπορώ να πω ποια τακτική θα ακολουθήσουμε αυτό θα μας το πει ο προπονητής. Είναι πλεονέκτημα για εμάς ότι τους ξέρουμε καλύτερα… Σίγουρα οι Γερμανοί μας υπολογίζουν, στην άκρη τους μυαλού τους ίσως να μας φοβούνται».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top